Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

SALOME - operabemutató


Margitszigeti Szabadtéri Színpad

2018. június 22. 21:00

Strauss vérfagyasztó zenedrámája tölti be Szent Iván éjének idején a Margitszigetet az idei nyár lehengerlő operabemutatójában, mely Salome egyszerre ártatlan, morbid és tragikus történetét varázsolja színre.

Ajándék Öntől, ajándék Önnek!

Különleges karácsonyi ötlet a Budapesti Nyári Fesztiváltól!

Egyedi és exkluzív ünnepi ajánlatukban a 20.000 Ft értékű Ajándékkártya első 200 vásárlójának unisex okosórát adnak ajándékba.

További részletek

Amikor Richard Strauss témájául Oscar Wilde „botrányos” Saloméját választotta, a korabeli közönség megdöbbent, hogy az operaszínpadon Keresztelő Szent János és Salome történetét erotikus és véres látomásként merik eléjük tárni. A mű azonban már az 1905-ös drezdai ősbemutatón is óriási sikernek bizonyult; Gustav Mahler egyenesen „napjaink egyik legfontosabb műveként” emlegette a századelőn a darabot.

Anger Ferenc új rendezésének bemutatójára a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül sor a színház fennállását ünneplő 80. jubileumi évad keretében. A legnagyobb kihívásokat támasztó énekesi és színészi feladatok egyikébe tartozó Salome címszerepében Sera Gösch mutatkozik be. Sera Gösch nemzetközileg elismert fiatal szoprán. Insztambulban született, majd az USA-ban és bécsi konzervatóriumban képezte a hangját. Ma a klasszikus zene fővárosában Bécsben él.
Operaszínpadok és koncert termek ünnepelt sztárja, aki szívesen kalandozik az operett világába is.

Az előző évad A trubadúr című nagysikerű operabemutatójának Azucenája, a neves mezzo-szoprán, Komlósi Ildikó is újra látható, ezúttal Heródiás szerepében. A Magyar Állami Operaház zenekarát Kocsár Balázs vezényli.

Bemutató előadás a Szabad Tér Színház és a Magyar Állami Operaház együttműködésével.